Augustus: Vakantie!

Best vreemd om vakantie te vieren als je voor je gevoel nét op gang gekomen bent. Maar ja, Mercy House was in augustus gesloten en Roos’ ouders kwamen aangevlogen. Om die reden had Yaelle in al haar wijsheid haar verjaardag een week opgeschoven zodat opa en oma Bos en de familie Van Asselt uit Nederland erbij konden zijn. Opa en oma zijn inderdaad gearriveerd, maar helaas zijn de Van Asselt’s nog in Nederland in afwachting van een visum. Ondanks het gemis, heeft Yaelle een heerlijke verjaardag gehad.

In de ochtend vierden we haar -naar eigen zeggen- ’Engelse verjaardag’ en in de middag aten we pannenkoeken met de Nederlanders in het lokale park. De grootste hit was eigenlijk toch wel het verjaardagscadeau van onze bovenbuurman: twee jonge konijntjes. Iedere dag worden ze uren plat geknuffeld, glijden ze van de glijbaan, rijden ze in de kinderwagen en krijgen af en toe straf als ze stoute dingen doen 🙂 

 

Samen met (schoon)ouders Aad en Joke zijn we 3 dagen op bezoek geweest bij FCE, een organisatie 4 uur rijden ten noorden van ons. Wij vonden het leuk om te zien hoe deze organisatie draait en welke rol landbouw hierin speelt. Na deze inspirerende trip hebben we ons kroost 3 dagen achter gelaten bij opa en oma en zijn we met een tent vertrokken naar een stuwmeer, twee uur rijden (60 kilometer…) van onze woonplaats. Echt een prachtige omgeving! 

 

Na nog een weekend in de hoofdstad te zijn geweest, viel het afscheid van Aad en Joke ons en de kinderen best zwaar. Ineens voelde Nederland heel ver weg… Maar lang konden we niet treuren, want direct na het afscheid reden we naar Lake Kariba. om daar samen met nog 3 gezinnen te genieten van 4 dagen vakantie. De kinderen hebben enorm genoten van alle vriendjes en vriendinnetjes, het zwembad en de kampvuurtjes. Op de laatste dag kwam er zelfs nog een nijlpaard met haar baby langs gezwommen! Het was leuk om op deze manier andere gezinnen beter te leren kennen en natuurlijk te genieten van de natuur. 

Inmiddels zijn we weer thuis en klaar om weer aan het werk te gaan. Even schakelen, dat wel. Maar dat zal in Nederland niet veel anders zijn. We hopen dat je een fijne (warme!) zomer achter de rug hebt! Bedankt voor je meeleven en betrokkenheid en tot de volgende keer!

Jan & Roos
Yaelle, Eloise & David

ENORM VERRASSINGSPAKKET!!!
BEDANKT TFT en iedereen die er iets in heeft gestopt!
Vliegtuigverhuizing bestellen? Klik op de foto

2 antwoorden op “Augustus: Vakantie!”

  1. Heerlijk zeg zo’n vakantie met ouders en vrienden! En dat jullie er ook nog even samen op uit konden, lekker nagenieten!
    Wij bleven deze zomer thuis, maar met die heerlijke warme zon hebben we niks gemist!
    Succes met omschakelen en het oppakken van alle bezigheden!

Reacties zijn gesloten.