Over Elyada Center

Waar Elyada Farm zich richt op de productie van gezond voedsel en de verbetering van de bodemkwaliteit, richt Elyada Center zich op kwetsbare mensen uit Kabwe. 

Er zijn er tal van weeshuizen, blijf-van-mijn-lijf huizen en andere opvangcentra voor specifieke doelgroepen in Kabwe. Er wordt al gezorgd voor eten, drinken, scholing en veiligheid, maar waar het vaak aan ontbreekt is professionele begeleiding bij het verwerken van allerlei trauma’s. Elyada Center wil een veilige omgeving zijn om het verleden een plekje te geven en het heden beter aan te kunnen. Dit zal begeleid worden door locale en internationale therapeuten. Paarden en creatieve materialen (tekenen, schilderen, etc.) worden tevens ingezet om tot inzichten te komen en te oefenen met nieuw denken en gedrag. 

Elyada Center gaat in de toekomst volledig draaien op de winst van Elyada Farm. Maar voor de opstartfase zoekt Elyada Center donateurs voor de aanschaf van paarden, bouw van stallen en een paardrijbak. Ook hulp in de vorm van helpende handen is van harte welkom! 

Elyada Center is te volgen op Instagram en Facebook.