Vacatures 2023

Vrijwilligers zijn van harte welkom vanaf februari 2023! Als jij Jezus wilt volgen en Hem aan het werk wil zien om je heen en door je heen, kijk dan eens goed naar het volgende lijstje om te kijken of er een job (of meerdere) voor jou bijstaan:

> Regenerative farming naar een hoger level tillen op Elyada Farm. Meer compost produceren, konijnen fokken, varkens houden, een visvijver aanleggen, bomen aanplanten; zet jouw projecten op samen met locale jongens en zorg dat Elyada Farm diverser en gezonder wordt. 

> Marketing van de biologische geproduceerde producten. Vind afzetmarkten in Kabwe, bouw relaties en help in de training van de lokale mensen in de levering van de producten en het onderhouden van de relaties. 

> Train onze paarden en onze groom(s). Onze paarden zijn niet de makkelijkste en kunnen goed specifieke aandacht en een doordacht trainingsplan gebruiken. Je leert niet alleen de paarden kennen en hen beter in hun vel laten zitten, maar je traint ook 1 of 2 medewerkers die iedere dag met de paarden omgaan, de paarden trainen en op de paarden rijden. 

> Therapeut / psycholoog. Zou jij vanuit je opleiding en ervaring mee willen helpen met het trainen van Zambiaanse counselors? Je moet flink out of the box kunnen denken, flexibel zijn en communicatief vaardig zijn. 

> Een tuin en/ of bouwproject op je nemen. Twee rechterhanden, een rijbewijs, flexibiliteit en een echte teamspirit is wat je hiervoor nodig hebt. 

> Homeschooling van 3 lieve kinderen. Deels volgens Nederlandse methoden, deels via een Amerikaans curriculum wat heel vrij is en dichtbij unschooling komt. 

> Gebed en Aanbidding. Ben je muzikaal en ben je overtuigd van de kracht van gebed en aanbidding? Het is onze wens om dit veel meer te integeren op de Farm, in het team en in ons persoonlijke leven. 

Online jobs:

> Social media inzet vergroten. Maak Elyada Farm en Elyada Center bekend in Zambia en wereldwijd, door middel van Instagram, Facebook en Youtube.

> Administratie. Bijhouden van de inkomsten en uitgaven, berekeningen en  belastingaangifte doen; er komt een hoop admin kijken bij het runnen van een Farm! 

> Fondsenwerver. Ben jij goed in het uitdenken en uitvoeren van manieren om Elyada Center verder financieel van de grond te krijgen? Een link te leggen tussen bedrijven en organisaties in Nederland en dit project? Zet je kwaliteiten in en bouw mee!

Als één of meer van deze dingen je aanspreken, neem dan eens contact op over de mogelijkheden, de kosten en de ervaringen van eerdere vrijwilligers.