Ondersteun ons

Je kunt ons ondersteunen door je betrokkenheid (kom langs!), je gebed en met je financiën.

Ondersteunen met gebed
Ons vuurtje zal klein blijven als het slechts bij onze vuurtjes blijft. Hoe meer mensen, hoe meer bereik, zowel in natuurlijke als in geestelijke zin. Als jij biddend een bijdrage wilt leveren, graag! Stuur even een berichtje naar ons met daarin je telefoonnummer, dan voegen we je toe aan de gebeds whatsapp groep waarin in maandelijks gebedspunten worden gedeeld.

Ondersteunen met financiële middelen
Wij ontvangen geen salaris en zijn voor alle kosten die wij maken afhankelijk van giften.

Als je achter onze visie staat en onze impact wilt vergroten kun je dat op drie manieren doen:

Ondersteun ons gezin. Eenmalige giften zijn fijn, maar vooral de maandelijkse giften geven ons een stabiel inkomen.

Ondersteun Elyada Farm. Van de benodigde 20.000 euro is 3/4 binnen! Een deel hiervan is giften, een ander deel hiervan is een lening. Lijkt het je ook mooi om mee te bouwen aan Elyada Farm, neem contact op voor de mogelijkheden. Dit bedrag wordt gebruikt voor het inzaaien van groenten, aanschaf van gereedschap, plaatsen van hekken, bouw van een schuur, kippen, schapen, etc.

Ondersteun Elyada Center. Voor de opstart van Elyada Center hebben we 20.000 euro nodig. We staan momenteel helemaal aan het begin van de fondsenwerving hiervan. Van dit bedrag worden paarden en toebehoren gekocht, stallen gebouwd en therapeuten getraind. 

Belanstingaftrekbare giften lopen via de Evangelische Gemeente Nunspeet. Door de nieuwe regelgeving, met betrekking tot privacy, krijgen wij helaas niet meer te horen wie onze donateurs zijn.

Het zou ons helpen als u/jij ons via het contact formulier kunt laten of uw gift bestemd is voor 1) ondersteuning van ons gezin, 2) de opbouw van Elyada Farm, of 3) een donatie is voor Elyada Center. Zo komt uw/ jouw gift in het juiste potje terecht. Bedankt! 

Wil u/je het meteen regelen, dan graag natuurlijk! Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens. Zo kun je via je bank een (maandelijkse) overboeking of een eenmalige gift te doen:

NL59 RABO 0310 4706 76
t.n.v. Evangelische Gemeente Nunspeet
o.v.v. Bestedingssuggestie Project Zambia

Rechtstreeks geld overmaken naar de Zambiaanse bankrekening van Elyada Farm kan ook. Neem contact op voor de benodigde gegevens.