Ondersteun ons

Je kunt ons ondersteunen door je betrokkenheid (kom langs!), je gebed en met je financiën.

Ondersteunen met gebed
Ons vuurtje zal klein blijven als het slechts bij onze vuurtjes blijft. Hoe meer mensen, hoe meer bereik, zowel in natuurlijke als in geestelijke zin. Als jij biddend een bijdrage wilt leveren, graag! Stuur even een berichtje naar ons met daarin je telefoonnummer, dan voegen we je toe aan de gebeds whatsapp groep waarin in maandelijks gebedspunten worden gedeeld.

Ondersteunen met financiële middelen
Wij ontvangen geen salaris en zijn voor alle kosten die wij maken afhankelijk van giften.

Als je achter onze visie staat en onze impact wilt vergroten kun je dat op drie manieren doen:

Ondersteun ons gezin. De wens om iets te kunnen gaan sparen, meer giften te kunnen geven, gecombineerd met het feit dat een aantal mensen is gestopt met ons financieel te ondersteunen resulteert voor onze volgende termijnbegroting in een gat van 350 euro per maand. Als je gelooft in wat we doen en ons gezin financieel wilt ondersteunen zou dat prachtig zijn! Eenmalige giften zijn fijn, maar vooral de maandelijkse giften geven ons een stabiel inkomen.

Help Elyada Farm starten.Van de benodigde 20.000 euro is de helft binnen! Een deel hiervan is giften, een ander deel hiervan is een lening. Lijkt het je ook mooi om Elyada Farm van de grond te krijgen, bouw dan financieel mee en neem contact op voor de mogelijkheden. Dit bedrag wordt gebruikt voor lonen van werknemers (nu in de beginfase), inzaaien van groenten, aanschaf van gereedschap, plaatsen van hekken, kippen, geiten, schapen, etc.

Een eigen huis op Elyada Farm. Een losse kostenpost (20.000 euro) is de bouw van ons eigen huis (met Airbnb) op Elyada Farm. We hebben besloten te bouwen naarmate de geld/ mankracht / materialen hiervoor binnen komen. Het geld voor de fundering (€ 2000,-) leggen we zelf in en vanaf daar laten we het los. In ons budget hebben we iedere maand €400,- opgenomen voor huur van een huis. Mochten we bijvoorbeeld na een jaar verhuizen naar ons eigen huis, dan kan de gebudgetteerde huur natuurlijk mooi gebruikt worden voor de afwerking van ons huis.

Alle giften lopen via de Evangelische Gemeente Nunspeet en zijn belastingaftrekbaar. Door de nieuwe regelgeving, met betrekking tot privacy, krijgen wij helaas niet meer te horen wie onze donateurs zijn.

Het zou ons helpen als u/jij ons via het contact formulier kunt laten of uw gift bestemd is voor 1) ondersteuning van ons gezin, 2) investering in Elyada Farm, of 3) een donatie is voor de bouw van ons huis. Zo komt uw/ jouw gift in het juiste potje terecht. Bedankt! 

Wil u/je het meteen regelen, dan graag natuurlijk! Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens. Zo kun je via je bank een (maandelijkse) overboeking of een eenmalige gift te doen:

NL59 RABO 0310 4706 76
t.n.v. Evangelische Gemeente Nunspeet
o.v.v. Bestedingssuggestie Project Zambia