Bestellingen

Wij hopen in de nabije toekomst via deze pagina producten te kunnen verkopen van Elyada Farm. Maar niet getreurd, want Roos heeft twee boekjes geïllustreerd en geschreven, die u kunt bestellen: ‘Vliegtuig Verhuizing’ en ‘A Dream to Remember’.

Vliegtuig Verhuizing

De vliegtuigverhuizingboekjes kosten €5,00 per stuk, daarnaast rekenen we per bestelling een vaste bijdrage van €2,95 voor verzend- en verpakkosten. De boekjes worden verzonden nadat het totaalbedrag en verzendkosten (graag zelf uitrekenen) op ons rekeningnummer NL29ASNB0708020712 t.n.v. RC van Vuuren o.v.v. ‘vliegtuigverhuizing’ zijn overgemaakt. Hartelijk dank!

A dream to Rembember 

Het engelse boekje ‘A dream to Remember’ kost €5,00 per stuk. Daarnaast rekenen we per bestelling een vaste bijdrage van €2,95 voor verzend- en verpakkosten. De boekjes worden verzonden nadat het totaalbedrag en verzendkosten (graag zelf uitrekenen) op ons rekeningnummer NL29ASNB0708020712 t.n.v. RC van Vuuren o.v.v. ‘boekje dream’ zijn overgemaakt. Hartelijk dank!

The making of ‘A dream to Remember’

Elyada Farm producten

Op dit moment is het nog niet mogelijk om producten van Elyada Farm te bestellen. Via onze Facebook en Blog houden we onze achterban op de hoogte wanneer dit mogelijk gaat zijn.