Zoeken naar een nieuw normaal

Na een ietwat hobbelige start, zitten we er weer helemaal in. We weten niet hoe het jullie vergaat, maar we leren langzaamaan leven met ‘het nieuwe normaal’, wat -naar we hopen- tijdelijk is. Het aantal besmettingen stijgt overigens nog steeds in Zambia, maar de stress er omheen is minder. Sowieso bij ons, maar naar wat we kunnen peilen, ook bij anderen.

Het was (en is) even zoeken naar een weekstructuur die werkt voor ons allemaal. Door de maatregelen omtrent Covid-19 is er geen pre-school voor David. Iets wat erg wennen was voor hem en voor ‘juf Roos’. De meiden zitten in ieder geval weer lekker in de ‘schoolflow’ en hebben geen flauw idee dat er zojuist een meivakantie is geweest (shhht!) ๐Ÿ˜‰

Jan leeft momenteel zijn droom. Fluitend gaat hij naar zijn werk en hij komt vol energie, super stoffig, met zijn armen vol groenten en eieren, aan het einde van de middag weer thuis, klaar om nog wat bezorgingen te doen. Het is met name voor mij, Roos, in deze pioniersfase zoeken naar wat mijn rol is en waar ik energie uit haal. De takenlijst is voor 95% gevuld met dingen die op Jans bordje liggen (en daar beter kunnen blijven liggen) ๐Ÿ˜‰ Over een jaar ziet dat er vast al anders uit, omdat ik dan meer trainingen kan geven en we hopelijk de eerste paarden kunnen verwelkomen.

We proberen in ieder geval ieder weekend even een dagje de natuur in te gaan bij Mulungushi (een uur rijden) of op eigen Farm. Dat helpt om Elyada Farm en alles wat er moet gebeuren even los te laten en te genieten als gezin of met vrienden. We zijn super dankbaar dat we mede dankzij jullie middenin dit avontuur zitten. Bedankt voor jullie steun, in welke vorm dan ook! Door middel van foto’s en filmpjes willen we een impressie geven van de afgelopen maanden. Dus; sit back and enjoy ๐Ÿ™‚ 

Veel liefs van alle Vuurtjes!

Veel Liefs!!

2 antwoorden op “Zoeken naar een nieuw normaal”

  1. Geweldig die foto’s! Wat een mooi leven hebben jullie daar. Goed te horen dat de producten gretig aftrek vinden in Kabwe. Veel zegen.

  2. Prachtig! Het is alsof ik naar Biggest Little Farm zit te kijken van voren af aan! Veel succes en blijf gezond!

Reacties zijn gesloten.