Zo dankbaar….

Woensdagavond op de TFT vergadering kregen we geweldig bericht:

De afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met PR. Verscheidene dappere helden klommen avond na avond in de telefoon. Vragen om geld… Toch bleek dat een heel aantal mensen het ook leuk vond gebeld te worden door een TFT-lid. Wat het ons in ieder geval gebracht heeft is dat we inmiddels geloven dat we mogen vragen wat we nodig hebben. Het antwoord hierop is aan de ander. Als wij de lijst van reacties zien (wij zien alleen namen trouwens, geen bedragen) dan worden wij zo ongelofelijk dankbaar en stil. We geven deze dank weer door aan God en jullie. Dat de 90% behaald is, een week voor de deadline (!), vinden we een wonder en zien we als bevestiging. We willen dan ook deze week de tickets nog gaan boeken! 

Dat wilden we even met jullie delen 🙂 Zodra er visum nieuws is geven we dat ook door, maar vooralsnog is het nog stil vanuit de Zambiaanse Immigratiedienst. 

Goed, wij gaan weer verder nadenken wat we met onze spullen moeten doen en met het vullen van de- inmiddels voldoende voorradige- koffers! 

Veel van jullie hebben gevraagd hoe ze ons op een praktische manier kunnen helpen. En die hulp is heel erg welkom! Hieronder een lijstje met een aantal punten waarbij wij jullie hulp goed kunnen gebruiken. Tot snel! 

Hartelijke groet Jan en Roos, Yaelle, Eloise en David 

P.S.  Hoe kun je praktisch helpen?

  1. We zoeken 1, 2 en 3 januari mensen die willen helpen schoonmaken, verhuizen en spullen naar de kringloop willen brengen. 
  2. We zoeken mensen die het leuk vinden om op onze afscheidsfeestjes praktisch de handen uit de mouwen te steken (vrijdagavond 29 december en zondagmiddag 31 december,  beide in Nunspeet). 
  3. We zoeken iemand die onze CD’s zou willen rippen en op een USB stick zou willen zetten. 
  4. We zoeken mensen die het leuk vinden een ochtend of middag te spelen met onze kids. 
  5. We hebben een opslagruimte aangeboden gekregen die perfect is, maar best ver weg. Mocht er nog iemand zijn met een kamer of zolder over, ergens tussen Amersfoort en Zwolle, dan horen we dat graag!