Even praktisch!

Hoi!

Een lekker praktisch blog deze keer; vol kort nieuws, foto’s en filmpjes.

Het belangrijkste nieuws is dat Roos een twee jarig werkvisum rijker is! Jan heeft helaas vorige week gehoord dat zijn aanvraag afgekeurd is. OM heeft direct een nieuwe aanvraag ingediend, waarvan eind december de uitslag binnen moet zijn. Het blijft dus even spannend! Maar het biedt perspectief dat Roos wel toegelaten is.

Wij hebben vanmorgen de helft van de koffers inpakt! Voordat we begonnen zag het er zo uit op zolder:

Ons huis wordt almaar leger en leger. Op Markplaats is de grote uitverkoop begonnen… De afscheidsdienst en feestjes worden georganiseerd. Daarover nog even iets belangrijks:

Ben je van plan om zondag 31 december naar onze uitzenddienst te komen? Van harte welkom! Als je van ver komt (verder dan Nunspeet / Elburg / ’t Harde zegmaar 😉 ) dan nodigen we je uit om na de dienst een simpele lunch met ons te nuttigen. Woon je in de buurt, schuif dan na je lunch nog even gezellig aan voor koffie, thee en wat lekkers. Het is voor ons organiserend comité belangrijk dat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen in dienst en op de feestjes. Geef daarom voor 24 december middels dit formulier even door  wanneer je van plan bent te komen en of je zondag de lunch al dan niet met ons nuttigt (ook wanneer je dit al mondeling toegezegd hebt aan ons!).

Nog even de belangrijke data op een rij:

  • Voor 24 december opgeven voor afscheidsfeestje en of dienst.
  • 29 December afscheidsfeest Eperweg 135 in Nunspeet (19.30 – 22.00 uur)
  • 31 December afscheidsdienst (10.00 uur, Hotel Sparrenhorst Nunspeet)
  • 31 December afscheidsfeest Eperweg 135 in Nunspeet (13.00 – 16.00 uur)
  • 1,2 en 3 januari grote opruiming / schoonmaak in ons huis*
  • 5 januari vertrek Schiphol – 6 januari aankomst Zambia!!
Het gras bij de buren is lekker groen 🙂 achter de schutting is ons huis
de woonkamer
Kittens bij de buren
kamer van Yaelle en Eloise MET STAPELBED!

In Zambia gaan we de eerste drie maanden wonen we in een huis van een Canadees gezin dat op verlof is. Hiernaast vind je daar wat foto’s van. Daarna gaan we verhuizen naar een huisje wat we zelf uitzoeken. Hopelijk met ruimte voor een groentetuin en kippen!

 

Nog minder dan een maand in Nederland! Vanmorgen hebben de meiden gespeeld in de sneeuw; een grote wens die nog voor ze is uitgekomen voordat ze naar Zambia gaan verhuizen! Wat zal er veel anders voor hen zijn daar. We zien er met verwachting en een beetje beving naar uit en houden jullie op de hoogte!     

Liefs van ons allemaal!

* We kunnen nog hulp gebruiken die eerste dagen van januari. Denk aan een rit naar de kringloop, een maaltijd voor ons koken of keukenkastjes boenen. Wil je helpen, geef het dan even aan ons door.

Ook zijn nog hard op zoek naar een kamertje o.i.d. waar wij 20 tot 30 verhuisdozen mogen opslaan. Heb je plek? Dan horen we het graag!