Maart roert zijn staart ;)

Zoals jullie weten hebben we een poos in de lappenmand gezeten. Helaas is nog niet het voltallige Vuurtjes team hier uitgeklommen. Bekijk onderstaand filmpje voor de laatste ontwikkelingen omtrent onze gezondheid. 

We zullen dus echt nog even geduld moeten hebben. Een ander impactvolle ontwikkeling is het vertrek van Juf Judith geweest.  Zij heeft acht maanden lang onze meiden dagelijks lesgegeven bij ons in huis. Hierdoor bouw je natuurlijk een sterke band met elkaar op, wat afscheid nemen moeilijk maakt. Op zo’n moment kijken Jan en ik elkaar aan en denken we hetzelfde: ‘Wat doen we onze kinderen aan?’. Natuurlijk weten we dat het leven hier ook ontzettend veel mooie dingen te bieden heeft, maar afscheid nemen went nooit. We zullen Juf Judith ontzettend missen! Bekijk hier het filmpje van haar afscheid. 

Voor haar vertrek heeft ze ons gedrild in het juf en meesterschap 😉 en een planning gemaakt tot aan de zomervakantie. Voor ons is het heel fijn een houvast te hebben. Ook kunnen we onze vragen per whatsapp aan haar blijven stellen.

Deze week zijn we dus begonnen als juf en meester. Roos geeft maandag en dinsdagochtenden les en Jan neemt de woensdag en donderdagochtend voor zijn rekening. Op vrijdag is het spelen in het ‘mamacafe’ en in de middagen zijn er clubjes, zwemlessen en playdates waar de dames naar toe gaan. Bekijk hier het filmpje over Roos haar eerste dag als Juf!

Eloise en David gaan momenteel vier ochtenden per week naar de preschool op de OM basis. En terwijl David naar pre-school zal blijven gaan dit jaar (samen met zijn grote vriend Roel van Asselt) zal Eloise in April weer thuisonderwijs gaan krijgen omdat ze dan officieel start in groep 2.

Leuk dat jullie meeleven en we horen ook graag hoe het met u/jou gaat! 
Veel liefs van de Vuurtjes  
PS: Wil je al de filmpjes (plus een extra) in 1 klik bekijken? Dat kan hier!

2 antwoorden op “Maart roert zijn staart ;)”

  1. Top dat het weer beter gaat met de gezondheid. Nu weer verder aansterken. Fijn dat Judith zo veel voor jullie heeft betekend. Complimenten voor de nieuwe juf!

  2. Wat een leuke filmpjes!!
    Ja Roos…juf zijn is hard werken.
    Daarom ben ik ook gestopt…ha…ha..
    Het voorbereiden gaat wel steeds sneller hoor.
    Succes en veel plezier!

Reacties zijn gesloten.