In Nederland!

Lieve mensen,

We zijn in Nederland! Eigenlijk waren we twee weken geleden al geland, maar we hebben de afgelopen weken stiekem vertoefd in Frankrijk met Roos haar ouders ­čÖé Er even helemaal uit, voordat de afspraken en presentaties in Nederland beginnen. In Frankrijk zijn we weer een beetje gewend geraakt aan de enorme keus in de supermarkten (kaas, pesto en zalm; glorie!), rechts rijden op de keurige wegen, en de opmars van de string-bikini….

Een meer zonder krokodillen!
Een bos zonder slangen!

De komende 2,5 maand hebben we al een hoop afspraken gepland staan, zullen we veel van onze supporters ontmoeten, spreken in kerken, en onze schouders onder de fondsenwerving zetten. Twee familieweekenden, met ons beider familie, staan gepland en natuurlijk zullen we ook op ontdekkingstocht door Nederland gaan; treinen, musea, kastelen en speeltuinen; we hebben er veel zin in! 

Al met al zien we ernaar uit om onze Nederlandse wortels te (her)ontdekken, familie – en vrienden relaties te verdiepen en te vertellen over ons werk door middel van presentaties, meet & greets en persoonlijke gesprekken. 

Een paar data om in de gaten te houden;

Meet & Greet NUNSPEET –> 20 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur aan de F.A. Molijnlaan 163

Meet & Greet MOERKAPELLE –> 13 augustus van 15.00 uur tot 17.00 uur aan de Rottedijk 6

We nodigen je van harte uit ons hier te ontmoeten! Laat ons hier even weten met hoeveel personen je wilt komen. 

Lijkt het je leuk om ons uit te nodigen om een presentatie te geven in jouw kerk, gemeente of club? Neem dan zeker even contact op, en bekijk als voorproefje dit filmpje (of stuur dit filmpje door naar mogelijk geïnteresseerden!).

Een kennismakingsfilmpje over ons werk en ons gezin!

Op de Farm gaat het goed. Daliso onze farm manager en counselor, vindt het spannend de hele toko drie maanden te runnen, maar het is ook een goede leerervaring voor hem! Gelukkig is er whatsapp om een vinger aan de pols te houden en mee te denken in beslissingen die genomen moeten worden. De buitenkant van het tweede medewerkershuis is trouwens bijna af!

Drone beeld Juni ’23 met dank aan Gerard v. Asselt
Bouwen aan een duurzame financi├źle toekomst.

We zien ernaar uit om Zambia, de Farm en de missie dichterbij te brengen voor iedereen die hart heeft voor dit project, en hopen dan ook velen van jullie persoonlijk of op de meet & greets te ontmoeten!

Heel hartelijke groet van alle Vuurtjes! 

Liefs!