Uitstel, maar geen afstel

Ja, je leest het goed; uitstel. De kogel is door de kerk. In dit filmpje verteld Roos de laatste ontwikkeling. Op dit moment is het voor ons niet haalbaar om op korte termijn te vertrekken. Het kan zijn dat we over een half jaar vertrekken, maar – als dat nodig is – kan het zelfs nog een jaar duren. Zoals Roos al zegt vinden we dit erg moeilijk en hadden we het graag anders gezien.

Nu dit besluit genomen is, hebben we tevens besloten het beste van deze tijd in Nederland te maken. Met stip op één is dit weer fit worden, maar we willen ook graag onze vriendschappen verdiepen, meer kennis en ervaring vergaren wat we in Zimbabwe kunnen gebruiken, netwerken en natuurlijk verder werken aan ons (lange termijn) visum voor Zimbabwe.

We zullen jullie op de hoogte houden van hoe het gaat en wat we aan het doen zijn. Mocht je ons nu al financieel ondersteunen; voel je natuurlijk vrij dit te pauzeren of stop te zetten. Het is fijn dat er inmiddels al een flink potje geld op de rekening staat bij onze gemeente. Wanneer we er klaar voor zijn, zijn de financiën dat ook; dat geeft rust!

We zijn dankbaar voor alle steun – in welke vorm dan ook – de afgelopen tijd! Fijne feestdagen gewenst, tof dat je ons volgt en tot de volgende keer!

Jan en Roos

4 antwoorden op “Uitstel, maar geen afstel”

  1. Echt weer uit je hart Roos. O wat hoop ik dat die kleine door gaat slapen. Ton en ik wensen jullie goede en fijne kerstdagen en een gezond en uitgeslapen nieuwjaar toe.

  2. Hoi Jan en Roos:
    Wat een teleurstelling voor jullie, maar zoiets kun je alleen maar
    Doen als je super gezond bent.
    Dus Roos, wordt eerst maar eens maar helemaal de oude.
    Wij wensen jullie hele fijne Kerstdagen en een Gezond Nieuwjaar.

Reacties zijn gesloten.