Ons ThuisFrontTeam

De visie van het TFT
Als TFT willen wij Jan, Roos & de kinderen ondersteunen in de uitvoering van hun missie. Wij willen als team naast hen staan en in Nederland hun stem en gezicht zijn. Samen met Jan en Roos willen wij hun visie scherp houden, en hen bijstaan in het vormgeven hiervan in hun levens.

Even voorstellen…

Ik ben Jeroen en mag de voorzitter van het TFT zijn. De visie van Jan en Roos en hun werk vind ik gaaf. Als vriend en TFT-lid wil ik hen hierin ondersteunen en aanmoedigen. Ook wil ik de mensen die om hen heen staan aanmoedigen en hen de mogelijkheid bieden om hen te steunen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als gezinshulpverlener.

1385535_10152780996067349_4336109941205266653_n

Gerrianne, getrouwd met Jeroen, moeder en student filosofie. Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om bezig te zijn met taal, woorden en het maken van mooie dingen. Maar winkelen en thee drinken met vriendinnen zijn ook verdacht fijn. 
Ik ben er van overtuigd dat het onze taak is om, in het groot en in het klein, de wereld eerlijker te maken en ik heb interesse in verschillende vormen van ontwikkelingswerk. Mijn taak in het TFT zal bestaan uit het ‘vertellen van verhalen’, Ik zal me er op toeleggen mensen op de hoogte te houden van het leven en werk van Jan en Roos, en hen mee te laten kijken in de wereld waarin zij zich bewegen.

Mijn naam is Liesbeth Walvaart. Momenteel werk ik als zelfstandig ondernemer in de zorg. Omdat ikzelf verschillende jaren zendingswerk in Afrika heb gedaan heeft zending mijn hart. Zodoende vind ik het ook fijn om betrokken te zijn met Roos en Jan en om mee te helpen zodat zij hun visie praktisch kunnen uitwerken. Mijn taak in het TFT is voornamelijk gebed en bemoediging.

Ik ben Mello Schuitema, 33 jaar jong en getrouwd met Gerline. Woonachtig in het prachtige Nunspeet. Vader van twee fantastische kinderen (hoe kan het ook anders)  Eva en Sion. verder mag ik lesgeven op het voortgezet onderwijs aan VMBO-leerlingen en houd ik me naast de mentortaken vooral bezig met praktische en creatieve vakken als CKV en techniek.

Als algemeen lid heb ik me mogen aansluiten bij het TFT van Jan en Roos en daar ben ik blij mee omdat ik deze fijne mensen mag ondersteunen in hun missie in Afrika. Een missie die herstel brengt en de wereld elke dag een beetje mooier maakt. Halleluja.

Mijn naam is Evera Postema en samen met mijn man en twee dikke katten woon ik op EBC de Schuilplaats op het prachtige ’t Harde.
Naast tal van andere activiteiten pas ik in het dagelijks leven wekelijks op de kinderen van Rozemarijn en Jan en vermaak ik me met hun door te knutselen, te spelen, Peppa Big te kijken en te eten 😉

In het TFT zal ik de rol van TFT-K(inderen) op mij nemen. Ik mag op deze manier voor de kinderen een stukje verbinding zijn met Nederland. Op deze manier hoop ik een bijdrage te mogen leveren voor het onderhouden en in leven houden van hun Nederlandse roots om zo ook bij eventuele terugkeer de overgang naar de Nederlandse samenleving voor de kinderen wat minder groot te maken. Ook hoop ik in deze rol de kinderen en ook Rozemarijn en Jan op de hoogte te houden van het wel en wee op EBC de Schuilplaats. Een plek die zij naar eigen zeggen erg zullen gaan missen. Het lijkt mij erg leuk om deze rol te vervullen en ik hoop door middel van online media en mischien ook wel via de reguliere weg contact met de kinderen te onderhouden en spelenderwijs zo een vertrouwenspersoon voor hen te mogen zijn. Waar ik wel nog een oplossing voor zoek is transport voor hagelslag (met funnies) naar het warme Zambia 😉

Ik ben Peter Visser, getrouwd met Wendy en vader van Mirre. Ik werk als kwaliteitscontroleur in de levensmiddelensector. Daarbuiten vind ik het leuk om te wielrennen, muziek maken of vrienden te ontmoeten. In het TFT ben ik de penningmeester en houd me dus bezig met de cijfers. Op deze manier wil ik Jan en Roos dienstbaar zijn samen met het team. Ik zet me in  om hun passie en roeping, te kunnen ondersteunen, praktisch en met gebed.