Ondersteun ons

Je kunt ons ondersteunen door je betrokkenheid (kom langs!), je gebed en met je financiën.

Ondersteunen met gebed

Ons vuurtje zal klein blijven als het slechts bij onze vuurtjes blijft. Hoe meer mensen, hoe meer bereik, zowel in natuurlijke als in geestelijke zin. Als jij biddend een bijdrage wilt leveren, graag! Stuur even een berichtje naar ons met daarin je telefoonnummer, dan voegen we je toe aan de gebeds-whatsappgroep waarin regelmatig gebedspunten worden gedeeld.

Ondersteunen met financiële middelen

Wij ontvangen geen salaris en zijn voor alle kosten die wij maken afhankelijk van giften.
Als je achter onze visie staat en onze impact wilt vergroten kun je dat op drie manieren doen:

Ondersteun ons gezin. Eenmalige giften zijn fijn, maar vooral de maandelijkse giften geven ons een stabiel inkomen. Op dit moment zijn hebben we nog een maandelijks tekort van €200,-.

Ondersteun Elyada Farm. De opstartkosten van €20.000,- zijn helemaal binnen! Een deel hiervan was giften, een ander deel hiervan is een lening. Nog steeds willen we graag verder investeren in de farm, bijvoorbeeld door nieuwe projecten zoals vleeskonijnen houden of een huis bouwen voor de verhuur om zo nieuwe bronnen van inkomsten aan te boren. Lijkt het je ook mooi om Elyada Farm verder te helpen uitbreiden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ondersteun Elyada Center. Elyada Center begint praktisch vorm te krijgen! De afgelopen tijd hebben we een training accommodatie / nabesprekingsruimte gebouwd. We werven momenteel fondsen om de ruimte in te richten en af te maken (glas in de ramen, verven, etc.). De eerste Elyada Center medewerker komt in januari 2023. Een hulpverlener kost ongeveer €300 per maand. Dat is inclusief belastingen, verzekeringen (ook voor zijn/ haar hele gezin!) en pensioen. We verwachten dat Elyada Farm deze kosten kan gaan dekken in de toekomst, maar voor de eerste 2 jaar van Elyada Center werven we de fondsen voor de salarissen van 4 hulpverleners. Help je mee?

Belastingaftrekbare giften lopen via de Evangelische Gemeente Nunspeet. Door de nieuwe regelgeving, met betrekking tot privacy, krijgen wij helaas niet meer te horen wie onze donateurs zijn.

Het zou ons helpen als u/jij ons via het contactformulier kunt laten of uw gift bestemd is voor
1) ondersteuning van ons gezin,
2) de uitbreiding van Elyada Farm (het business gedeelte), of
3) een donatie is voor Elyada Center (het ministry gedeelte).
Zo komt uw/ jouw gift in het juiste potje terecht. Bedankt! 

Wil je het meteen regelen, dan graag natuurlijk! Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens. Zo kun je via je bank een (maandelijkse) overboeking of een eenmalige gift te doen:

NL59 RABO 0310 4706 76
t.n.v. Evangelische Gemeente Nunspeet
o.v.v. Bestedingssuggestie Project Zambia

Rechtstreeks geld overmaken naar onze persoonlijke rekening kan ook. Wij bankieren bij de ASN-bank:

NL29 ASNB 0708 0207 12
t.n.v. DJ van Vuuren e/o RC van Vuuren
te Geldermalsen

Of, en dat is de laatste optie, gebruik de Zambiaanse bankrekening van de stichting Elyada Farm. Neem contact op voor de benodigde gegevens.