Ondersteun ons

Je kunt ons ondersteunen door je betrokkenheid (kom langs!), je gebed en met je financiĆ«n.

Ondersteunen met gebed

Ons vuurtje zal klein blijven als het slechts bij onze vuurtjes blijft. Hoe meer mensen, hoe meer bereik, zowel in natuurlijke als in geestelijke zin. Als jij biddend een bijdrage wilt leveren, graag! Stuur even een berichtje naar ons met daarin je telefoonnummer, dan voegen we je toe aan de gebeds-whatsappgroep waarin regelmatig gebedspunten worden gedeeld.

Ondersteunen met financiƫle middelen

Wij ontvangen geen salaris en zijn voor alle kosten die wij maken afhankelijk van giften.
Als je achter onze visie staat en onze impact wilt vergroten kun je dat op twee manieren doen:

Ondersteun ons gezin. Eenmalige giften zijn fijn, maar vooral de maandelijkse giften geven ons een stabiel inkomen.

Ondersteun Elyada Center. We hopen dat we 2023 in de groene cijfers kunnen afsluiten, maar vooralsnog draait de Farm verlies. We hebben veel gesneden in activiteiten die weinig opleveren (een hoop trail and error hier!) en zouden graag winstgevende projecten uitbreiden! Te denken valt aan de bouw van 12 extra verrijdbare kippenhokken (aka Salatinpens), maar ook de bouw van een een extra huis, om zo een vaste inkomensbron aan te boren door middel van het verhuur van dit huis.

Belastingaftrekbare giften lopen via de stichting Tree of Life International. Een aanrader om eens op hun website te kijken; een prachtige visie, met indrukwekkende projecten over de hele wereld!

Wil je het meteen regelen, dan graag natuurlijk! Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens. Zo kun je via je bank een (maandelijkse) overboeking of een eenmalige gift te doen:

Stichting Tree of Life

NL80RABO0129828459

Plaats: Ede

O.v.v. Project Elyada Zambia 

Rechtstreeks geld overmaken naar onze persoonlijke rekening kan ook. Dit is echter niet belastingaftrekbaar. Wij bankieren bij de ASN-bank:

NL29 ASNB 0708 0207 12

t.n.v. DJ van Vuuren e/o RC van Vuuren te Geldermalsen

Of, en dat is de laatste optie, gebruik de Zambiaanse bankrekening van de stichting Elyada Farm. Neem contact op voor de benodigde gegevens.

We zijn onze supporters enorm dankbaar!! Natotela Saana!